بنا به نقل دوستان ونزدیكان دكتر عبداله زاده ؛طی بازدیدهایی كه از شهرستانهای طبس ،بشرویه وسرایان داشته اند ،درمحافل وخصوصا بین جوانان ،تمابل بسیار زیادی به سمت این كاندیدا مشهود است و حمایت همه جانبه خود را از یك نیروی دانشگاهی وتحصیل كرده و اجرایی اعلام میدارند.
باتوجه به سابقه فرهنگی ایشان در دانشگاه و همچنین سابقه اجرایی در فرمانداری و دیوان محاسبات كشور وارتباط بسیار نزدیك با مجموعه نمایندگان، ایشان را در بین مابقی نمایندگان اصلحتر نموده واكثرا معتقدند كه خواهیم توانست باحضور این كاندیدای دانشگاهی و اصولگرا خواسته های عمومی خود كه همانا حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ووپاسداشت خون پاك شهیدان و پیروی از ولایت فقیه میباشد ،رسیده و باتوجه به سابقه اجرایی و درخشان ایشان در ابادانی حوزه استحفاظی گام برداشت

یاران دكتر عبداله زاده :به امید پیروزی ایشان
 

ارسال در تاريخ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, توسط طرفدار

خبر گزاری مهر: قائم مقام کانون دانشگاهیان ایران گفت: این کانون با حضور 180 نامزد در انتخابات نهمین دوره مجلس حضور رسمی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم داداش پور ظهر پنج شنبه در نشست خبری در در بیرجند اظهارداشت: از این تعداد حدود 15 نفر خانم، 16 نفر نماینده فعلی مجلس و 78 نفر نیز غیر دانشگاهی، اما با شاخص های مورد قبول کانون هستند.
 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, توسط طرفدار

 با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس، تلاش افراد و گروه های مختلف بویژه صاحبان اندیشه های سیاسی برای مطرح کردن خود و نامزد مورد نظرشان مضاعف می شود.جلسات گوناگونی که عمدتاً در منازل برگزار می شود و تحرّک برخی در نشان دادن هر چه بیشتر خود به مردم از قبیل رفتن به روستاها و بخش ها، انتشار بولتن های رنگارنگ که بعضاً با استفاده از رانت های ویژه به جاهای گوناگون ارسال می گردد، شرکت در مراسم های گوناگون که معمولاً با توقّف بیش از حدّ معمول در آنجا همراه است و حتّی سرکشی به تک تک مغازه های سطح شهر و التماس دعا (رأی) داشتن از جمله این اقدامات است. در این میان متأسفانه قرائن و شواهد حاکی است که تخریب و اتهام زدن به نامزدهای احتمالی از سوی طرفداران برخی نامزدها، حتّی به کسانی که از لحاظ سیاسی و فکری با آنها هم سو می باشند آغاز شده و برای کسب قدرت به خط و نشان کشیدن برای یکدیگر پرداخته اند.نکته ای که به این افراد باید متذکّر شویم این است که با چه هدفی می خواهید فرد مورد نظرتان بر کرسی سبز رنگ مجلس آینده بنشیند؟ اگر برای دستیابی به قدرت و توزیع پست ها و مناصب مختلف و سپس انتقام جویی از رقیبان است آنگونه که تاکنون توسّط برخی نمایندگان اعم از اصولگرا و اصلاح طلب عمل شده باید هم به حال شما تأسف خورد و انتظار هیچگونه پیشرفت و توسعه ای را از این ناحیه نداشت ولی اگر دل در گرو پیشرفت و ترقّی کشور دارید باید بدانید که توسعه ی ایران که به جرأت می توان گفت سیاسی ترین کشور دنیاست جز با اتّحاد و همدلی همه ی گروه های فکری و سیاسی جهت حفظ نظام جمهوری اسلامی امکان پذیر نخواهد بود.
از سویی دیگر یکی از مؤلفه های توسعه و پیشرفت، مشارکت دادن همه ی مردم در اداره ی امور خودشان است و این زمانی امکان پذیر خواهد بود که رقابت سالم و بدور از تخریب انجام گیرد. گمانه زنی ها،‌ تهمت زنی ها فضای انتخابات را تیره و تار می نماید و امکان مشارکت مردم را کاهش خواهد داد. بنابر این مردم فهیم ایران به فراست دریافته اند افرادی که خود را به باندهای زر و قدرت بسته اند و با دادن وعده وعیدهای رنگارنگ قصد فریب افکار عمومی را دارند کاری از پیش نخواهند برد .
حضرت امام خامنه ای در ۱۲/۱۰/۱۳۸۶ در اجتماع مردم یزد می فرمایند: یکی از تصوّرات اشتباهی که در ذهن عموم مردم در رابطه با وظیفه ی نمایندگان مجلس می باشد این است که وظیفه اصلی نمایندگان این است که وعده های مختلفی در زمینه ی پروژه های عمرانی و رفاهی به مردم منطقه خود می دهند که بسیاری از این وعده ها غیرعملی است. در حالی که اساساً نماینده منتخب مردم یک حوزه انتخابی است که به عنوان نماینده افکار عمومی آن بخش از کشور، در بحث قانونگذاری و نظارت بر دستگاه های اجرایی ایفای نقش نماید. بر این اساس مقام معظّم رهبری در بحث انتخاب می فرمایند: وعده های غیرعملی ملاک نیست. من با خود نماینده های محترم در دوره های مختلف وقتی مواجه شدم به این ها گفتم: آقایان و خانم های نماینده! وظیفه نماینده این نیست که وعده عمرانی و فلان پروژه، فلان کار را در منطقه انتخابی خود به مردم بدهد، اینها کار اجرایی است، کار دولت است. وظیفه نماینده این است که بتواند قانون مورد نیاز کشور را پیدا کند، آن قانون را جعل کند. وقتی قانون شد. یعنی قاعده ای گذاشته می شود،دستگاه های اجرایی و قضایی مجبورند بر طبق قانون عمل کنند. وعده های غیرعملی دادن، وعده های بزرگ دادن، اینها ملاک نیست، باید مردم توجّه کنند، گاهی علامت منفی هم هست.
ایشان در جایی دیگر می فرمایند: مبادا کسانی به مجلس بروند که گیرنده آنها منتظر فرستنده ی قوی آمریکا و غرب باشد و هر چه به آنها بگویند اینها به زبان دیگر در داخل مملکت تکرار کنند.
یکی دیگر از خصوصیات نماینده مجلس از سوی حضرت امام خامنه ای (دامت برکاته) عدم انفعال در موضوعات جاری و حساس کشور است. انفعال در خصوص حقوق مادام العمر نمایندگان و عدم واکنش در مقابل ترور فرمانده دلاور سپاه و بسیار مسایل دیگر که در این مقال نمی گنجد هیچ توجیهی در سهیم شدن در قدرت برای نماینده باقی نمی گذارد.
یکی از نکات مدنظر انتخاب کنندگان بحث تخصص نمایندگان منتخب و توانایی علمی و عملی آنها در نوع مسوولیتی که بر عهده می گیرند می باشد. اما نکته ای که حضرت امام (ره) نیز همواره بر آن تأکید داشتند بحث تعهد در کنار تخصص بود. لذا حضرت امام خامنه ای نیز در یکی از سخنرانی های خود با اشاره به برخی تبلیغات در مورد اصالت دادن به تخصص داوطلبان نمایندگی تصریح می کنند: تخصص نیز امری لازم است و ما امروز متخصص کم نداریم، اما ملّت هوشیار ایران باید دقت کنند که در میان همین متخصصان، متدین ها را انتخاب کنند. زیرا دین و تدین مانع وابستگی می شود و اگر دینداری نباشد وابستگی آسان می شود.


پی نوشت ها:
- فرمایشات حضرت امام خامنه ای در اجتماع مردم یزد. ۱۲/۱۰/۱۳۸۶٫

ارسال در تاريخ سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:, توسط طرفدار

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 7 صفحه بعد